18
november
2017

DRGB United

Het gaat goed met DRBG en dat wilden ze vieren met een mooi feest. GigWorld Entertainment & Eventpartner (www.gigworld.nl) heeft hier een mooi concept voor bedacht. Aangezien de verschillende vestigingen elkaar niet goed kenden is in het voortraject met een heuse tipi-tour op eigen terrein het feest op ludieke wijze aangekondigd. Dit in combinatie met het jaarlijkse briefing van de directie. 18 november 2017 was de grote dag en hebben ze een uitbundig feest gevierd.

Met z’n allen in de tipi

Allemaal stoere mannen van DRBG en een handjevol dames zittend op een emmer in een tipi werden muzikaal ontvangen, waarna de directeur het jaarlijkse woordje deed en tegelijkertijd het DRBG United feest aankondigde.

 

18 november

De tipi stond weer in vol ornaat opgebouwd voor ontvangst bij het Hart van Holland. Eenmaal binnen werden de gasten getrakteerd op een bingo met als hoofdprijs een TV, een optreden van Frans Bauer, de Corona’s, ludiek entertainment als de Bottelair Brothers, de King of Bingo, het Hollands café, uitgebreide buffetten en als afsluiter Van Velzen; Een feest waar men het nog lang over gaat hebben. Eén doel bereikt: DRBG United!

Bedankt GigWorld dat ik jullie in het voortraject en tijdens dit event heb mogen ondersteunen!

 

Aantal reacties:
1
Hans Verschuuren

Dank je wel voor de fijne samenwerking. De “tipi-tour” was in goede handen. En de afsluitende feestavond was een echte knaller! THNX Ilse.